TIP FAKÜLTESİ

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Eğitimi

10.10.2021 02:51

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Eğitimi Üniversitemizde Yapıldı.

Sağlık Bilimleri alanında “TÜBİTAK İçin Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi” Üniversitemizde yapıldı.

Üniversitemiz Kongre Merkezi'nde düzenlenen eğitime; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, TÜBİTAK için Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi Koordinatörü Prof. Dr. Engin ŞAHNA, çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri ile Üniversitemiz öğretim üyeleri katıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan TÜBİTAK İçin Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi Koordinatörü Prof. Dr. Engin ŞAHNA, eğitimin amacının sağlık bilimleri alanında uluslararası ve TÜBİTAK programlarına proje yazma ve yürütme süreçlerinin tüm aşamalarında katılımcıların yetkinliğini artırmak olduğunu belirterek, düzenlenen eğitime farklı üniversiteden çok sayıda kişinin katıldığını söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise, düzenlenen eğitim programlarının TÜBİTAK projesi hazırlayacak olan bilim insanlarına yol gösterici olduğunu belirterek, eğitim programının düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından eğitim programına emeği geçenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ tarafından teşekkür plaketi verildi.

Üç gün boyunca devam eden proje kapsamında; Prof. Dr. Engin ŞAHNA, Erhan AKIN, Prof. Dr. Hakan PARLAKPINAR, Prof. Dr. Süleyman SANDAL, Prof. Dr. Sinan CANPOLAT, Prof. Dr. Mete ÖZCAN, Doç. Dr. Suat TEKİN ile Doç. Dr. Kenan KORAN eğitimci olarak katıldı.